Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 1800-as évek végén, Alsó-Kalifornia egyik kisvárosa, Santa Kép Lucía spanyol megszállás alá kerül. A spanyol telepesek célja, hogy kiirtsák  a környéken élő indián közösséget, melynek során az egyik fiatal kapitány, Fernando Sánchez de Moncada megöl egy indián nőt, Toypurniát annak 5éves fia szeme láttára. A kisfiú neve Tisha, de mindenki csak "kis rókának", vagyis Zorrónak hívja. A fiú a meggyilkolt asszony és egy spanyol katona, Alejandro de la Vega szerelmének  gyümölcse, és mikor apja tudomást szerez a fiú létezéséről, magához veszi és megkereszteli, ettől kezdve Diego de la Vega a neve. Ő lesz az a férfi, aki a titokzatos, igazságos és szenvedélyes álarcos figura, Zorro maskarájába bújva legendává válik.


Diego művelt, gáláns és igazságos férfivá érik. RKép ánézésre boldog élete van, gazdagság, fényűzés veszi körül, semmiben sem szenved hiányt. Ám senki nem tudja, hogy a férfi kettős életet él: éjszakánként álarcban és egy karddal a kezében igazságot szolgáltat, szembeszáll a szegények elnyomóival, Zorróként. Csak két ember ismeri a titkát, hű barátja, Bernardo, és Thomas atya, aki a szegények védelmére tanította, és megalkotta Zorro figuráját. A kettős személyiség azonban szenvedéssé válik, amikor Diego beleszeret Esmeraldába, aki nem más, mint Fernando Sánchez de Moncada mostoha lánya.
Kép Esmeralda, gyönyörű, de dacos és kalandvágyó teremtés, aki tisztában van van vele, hogy nem saját szülei nevelik, bár apja és mostohatestvére, Mariangel igyekeznek mindent megadni neki. Esmeraldának fájó emlék, hogy elszakították anyjától, egy cigány asszonytól, akit bebörtönöztek, hogy a kislányt adoptálhassa a család. Esmeralda mindenét odaadná, hogy megtudja, anyja él-e még, és ha igen, hol van bezárva.

 Kép Balszerencséjére elfogadja Ricardo Montero kapitány hamis közeledését, remélve, hogy a katona, segítségével felderítheti, édesanyja tartózkodási helyét. Monterónak azonban teljesen a rögeszméjévé válik a fiatal lány, ami Esmeralda életét szörnyű pokollá változtatja.


Ricardo Montero ezen felül Diego de la Vega és mi több Zorro, személyes ellensége is. Amikor Diego megismeri Esmeraldát, egyből beleszeret, ám kettős élete boldogsága útjába áll. Szerencsétlen módon ugyanis a lány a másik énjéhez, Zorróhoz kezd vonzódni, így Diegónak el kell viselnie a lány elutasítását nappal, míg éjszaka tűrnie kell, hogy ne fedje fel valódi kilétét a lánynak, akivel szenvedélyes éjszakákat tölt el Zorróként.
Kép Esmeralda őszinte barátot talál Renzóban, egy cigány fiúban, aki szeretné felszabadítani a törzsét, és aki az első pillanattól kezdve beleszeret Esmeraldába, és önjelölt védelmezőjévé válik.
Zorrónak rengeteg akadállyal kell megküzdenie, hogy kiharcolja az emberek szabadságát, megvédje az igazságot és, hogy bosszút álljon anyja haláláért, ám a legkegyetlenebb harcot saját magával, Diego de la Vegával kell vívnia, mégpedig Esmeralda szerelméért...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2014 07 01

(melania, 2014.07.01 20:09)

ez a film a legjobb a vilagon mit megadnek ha lathatnam meg egyszer ugy imadom <3 minden nap megnezek egyresz akar tobbet is remelem 8 ev utan ujra latom a tv ben

Re: 2014 07 01

(csiki elvira, 2014.11.08 13:45)

nekem nagyon tetszik ez a film. nagyon megkedveltem mert eletemben ilyen jo filmet meg nem lattam.3xlv2lessz meg filmetek////,

...

(BIANKA, 2011.09.29 18:56)

A világ legója és szerintem Eszmeralda Száncsez de Monkádá tejese, totálisan össze illik Diégó Delávégával...

zsiroslinda@citromail.hu

(Zsiros Linda, 2010.04.16 00:38)

Kedves Zorró nagyon szeretném még legalább egyszer látni a Zorrónak ezt a fajtályát és még hozzá tvn! Ez a legjobb! ja és majd el felejtettem mondani, h Eszmeralda és te nagyon szépek vagytok együtt! Mond meg neki,h gyönyörű!!!!!!!!

BÁRÓ

(bERNÁTH JOZSEF , 2010.01.19 14:33)

MIKOR LESZ MÉG A ZORRO

tierradepasiones@ citromail.hu

(RITA, 2009.11.04 12:50)

Szerintem jo ez a film.Szerelem, romantika, harc, arulas,rozsaes kard.
Mind ez a zorrobol, egesz jo lett az epizod/sorozat.

nincs

(farkas odett, 2009.10.11 15:58)

nagyon jo a filmetek oda vagyok érte lessze még több filmetek zorro